A tę wersję przygotowywałyśmy w akademiku niemal codziennie razem z Niną w sesji letniej :D
Składniki (na jedną kanapkę):
- dwie kromki chleba tostowego
- dwa paluszki rybne
- liść sałaty
- łyżeczka majonezu
- łyżeczka ketchupu
- łyżeczka sosu kanapkowego lub innego ulubionego
Paluszki najlepiej upiec, mają wtedy tylko tyle tłuszczu, ile im producent dał ;) Ja piekę w 200 st. do zrumienienia, ok. 10-15 minut. Jedną kromkę posmarować ketchupem, drugą majonezem. Ułożyć umyty liść salaty na jednej z kromek, a na nim paluszki. Paluszki posmarować sosem kanapkowym. Wszystko razem zamknąć i szybko zajadać! enjoy c:
pyszne są. :D
OdpowiedzUsuńfejm <3 xd
fajny pomysł :)wiem że nikt nie lubi zostawiania linków do siebie, ale dzieki temu możemy się wszystkie odnależć :)
OdpowiedzUsuńmam nadzieję że się nie gniewasz… :) u mnie jest wszystkiego po troszku - kuchnia moda kosmetyki zapachy :)
to juz ostatnie dni konkursu zapraszam :)
mybeautyjoy.blogspot.co.uk